freelancer

Copywriter, creative & content creator

0.0/5 (0 kommentarer)
Medlem sedan februari 22, 2024

LoEmma Göransson Wedin

HEJ!
Jag har ett långt namn. Därför ska jag försöka hålla en kort presentation.
Som copywriter är jag utbildad inom allt som har med kreatörsyrket att göra: idé- och konceptarbete, strategi och analys, copywriting, tonalitet, retorik – ja, you name it. Genom åren har jag dessutom arbetat mycket med copyrollens andra halva: SEO, webbtexter, Meta- och Googleannonser, i tätt samarbete med kollegor i det digitala marknadsföringsteamet.Jag är en skrattande person. Jag skrattar ofta, och åt mycket – pappaskämt inkluderat! Jag har ett motto och två regler. Mitt motto är ”Ingen fara, jag fixar det”. Mina två regler är:

1. Kom i tid.

2. Gör det du sagt att du ska göra. 

Jag försöker helt enkelt göra mitt absolut bästa för att vara en trygg och pålitlig medarbetare, kollega eller samarbetspartner, som alla dessutom kan ha roligt tillsammans med.I övrigt är jag är typ 30+ (har tappat räkningen), har två barn i storlek XXS och bor på en gård några mil söder om Degerfors. Hit flyttade vi från Stockholm för att införliva diverse drömmar och i bästa möjliga mån kombinera livet på landet med våra karriärer. Hittills har vi tio höns, två kaniner, två katter och till våren kommer det även hit fårtackor. Kul!

Ring, maila, sms:a eller lägg till mig på LinkedIn. Där heter jag samma lång namn som ovan.

Hoppas vi hörs!
Emvehå,
/LoE

Education

Copywriter

  •  Berghs School of Communication
  •  aug 2017 - maj 2019

Berghs tvååriga program Art Director/Copywriter med inriktning copywriter.
Programansvarig: David Alledal

On The Online Website asian sexdollcheap love dollsmall sex doll porncheap sex dolllife like sex dollsasian fuck dollreal doll sex toy.
On The Online Website sex dolllove sex dollrealistic sex doll.